Hans Kazān
Nederlands Engels

Weer een Kazānnetje uit de hoge hoed!

Steven Kazān, de jongste zoon van goochelaar Hans Kazān, verraste zijn vader met het blije bericht dat hij en zijn vrouw Jamie in mei 2015 hun eerste kindje verwachten.
Hans reageert opgetogen en buitengewoon verrast: “Dit zag ik niet aankomen. Steven en Jamie zijn inmiddels al bijna 4 jaar samen en we wisten dat ze
in de toekomst dolgraag een kindje wilden... maar we hadden het nu nog totaal niet verwacht!"

Momenteel is Jamie bijna dertien weken zwanger. Ook de ouders in spé zijn door het dolle heen:
"We zijn zo blij dat alles tot op heden zonder problemen verloopt. Als je tijdens het maken van de echo die bewegende beelden
te zien krijgt van zoīn piepklein mensje, besef je pas wat échte magie is”.
Hans Kazān

Serie optredens in Madrid verlengd!

Europa's meest gevraagde illusionisten Oscar, Renzo & Mara Kazān zullen met hun groep Magic Unlimited drie weken, van 19 februari tot en met 9 maart 2014, optreden in het prachtige Teatro Circo Price in het centrum van de Spaanse hoofdstad Madrid.
Oscar vertelt: "Het was de bedoeling om er twee weken op te treden maar gezien de succesvolle kaartverkoop is de show inmiddels met een week verlengd!" Met hun spectaculaire illusies en eigentijdse presentatie zullen zij nu drie weken lang het publiek in deze bloeiende theaterstad entertainen. De dynamische illusionisten verheugen zich op deze serie optredens. "Madrid is een sfeervolle bruisende wereldstad en het is geweldig om er op te treden," zeggen Oscar, Renzo & Mara enthousiast.

Hans Kazān
Voor meer informatie of boekingen neemt u contact op met
Kazān Theaterprodukties
via 06-37328060 of hans@kazan.nl.

Magic Unlimited - Oscar, Renzo & Mara Kazān

Copyright (C) 2013 - Hans Kazān | Sitemap | Links | Disclaimer