Hans Kazān
Nederlands Engels
Hans Kazān is te boeken als:
1. Magic entertainer
2. Presentator
3. Gastspreker

Neem voor boekingen contact op met Kazān Theaterprodukties.

Magic entertainer

Hans Kazān is Nederlands bekendste goochelaar en een begrip door de vele televisieprogramma's die hij door de jaren heen presenteerde.
Nog steeds verzorgt deze populaire entertainer jaarlijks talloze optredens in theaters en tijdens diverse evenementen. Zijn stand-up magic show betekent voor uw gasten 30 minuten lang non-stop lachen en opperste verbazing. Een bruisend en interactief optreden waar iedereen van zal genieten!

De goochelaar & de gek
Naast het solo optreden van Hans Kazān met zijn stand-up magic bestaat nu ook de mogelijkheid het programma “De goochelaar & de gek” te boeken. Een hilarisch optreden van goochelaar Hans Kazān samen met zijn jongste zoon, comedian Steven Kazān. In “De goochelaar & de gek” worden de verbijsterende goocheltrucs van Hans op hilarische wijze onderbroken door Steven Kazān. Dat zorgt voor onbedaarlijke lachsalvo´s.
Een programma waar het plezier vanaf spat!
Te boeken voor optredens tijdens uw event, diner of party.
Hans Kazān

Neem voor meer informatie contact op.

Presentator

Hans Kazān is veel gevraagd als dagvoorzitter en presentator voor zowel zakelijke evenementen als entertainmentprogramma's.
Een zeer professionele presentator die bij elk evenement de juiste toon weet te zetten. U wilt in de presentatie ook enkele korte acts verwerken? Dat kan!
Hans Kazān kan zijn presentatie uitbreiden met enkele korte verbluffende optredens. Dit geeft uw evenement een extra dimensie. Ook kan Hans een speciale gast of VIP op magische wijze op het podium laten verschijnen. Betrek Hans Kazān persoonlijk bij de voorbereiding van uw evenement. Dat levert het beste resultaat op.

Neem voor meer informatie contact op.

Gastspreker in het bedrijfsleven

Hans Kazān wordt veel gevraagd als gastspreker door diverse ondernemingen en organisaties.
Zijn onderwerpen en vooral de authenticiteit van zijn verhalen over vallen, opstaan en verder gaan, spreken veel mensen aan.
Hans’ passie, enthousiasme en humor zorgen er voor dat bezoekers de zaal verlaten met een brede glimlach, nieuw verworven inzichten en positieve inspiratie!

Als spreker is Hans´ primaire doel mensen inspireren hun dromen om te zetten in daden. Vanaf het eerste moment betrekt hij de zaal actief bij zijn presentatie waardoor elke voordracht een wervelende belevenis wordt. Hans illustreert zijn betoog bovendien met enkele verbijsterende magische effecten die de kracht van zijn verhaal versterken.

Hieronder diverse nationale- en internationale recensies:

AEGON
Met een 9,1 overtrof Hans Kazān de hooggespannen verwachtingen...

NIKE
The feedback from the audience was extremely positive as Hans Kazān met all of our expectations!

RABOBANK
De theaterzaal was in no-time volgeboekt. Een voltreffer. De aanwezigen verlieten de zaal geīnspireerd en wijzer!

Bekijk meer referenties.

Neem voor meer informatie contact op.
Voor meer informatie of boekingen neemt u contact op met
Kazān Theaterprodukties
via 06-37328060 of hans@kazan.nl.

Magic Unlimited - Oscar, Renzo & Mara Kazān

Copyright (C) 2013 - Hans Kazān | Sitemap | Links | Disclaimer